„Viitoarea centură ocolitoare a municipiului Mediaş va avea peste 8,4 kilometri, potrivit contractului de fezabilitate semnat pe 3 iunie, în valoare de peste 1,8 milioane lei cu TVA, informează un comunicat remis de către primăria localităţii.

„Valoarea totală a contractului, câştigat prin licitaţie de către S.C. ADURO IMPEX S.R.L., este de 1.817.833,83 lei cu TVA, iar durata de implementare este de 15 luni, din care 8 luni sunt alocate întocmirii studiului de fezabilitate. Acesta va include analiza multicriterială de traseu; studiul de trafic; studii de teren (studii topografice detaliate, hidrologice şi hidraulice detaliate, geotehnice, arheologice, studiul de seismicitate, studii privind ocuparea terenurilor- exproprieri, alte investigaţii de sol si materiale, identificarea, relocarea si protejarea utilităţilor publice); activităţi de proiectare (lucrări de drum, intersecţii, podeţe, lucrări de consolidare, lucrări de poduri/pasaje, viaducte, lucrări hidrotehnice, siguranţa circulaţiei rutiere, conectarea reţelei locale de drumuri, dotări ale variantei de ocolire, planul de operare si întreţinere, lucrări de tuneluri); evaluarea impactului asupra mediului; analiza cost-beneficiu şi modelul financiar; autorizaţii, avize şi acorduri”, anunţă Primăria Mediaş.

Potrivit sursei citate, firma S.C. ADURO IMPEX S.R.L trebuie să finalizeze, în 2022, studiul de fezabilitate pentru varianta ocolitoare a municipiului Mediaş.”

Citește articolul integral: VIITOAREA CENTURĂ OCOLITOARE A MUNICIPIULUI MEDIAŞ VA AVEA PESTE 8,4 KILOMETRI

Alte articole