„Proiectul construirii unei Săli Polivalente cu 5.000 de locuri în municipiul Constanţa împlineşte şase ani de când a fost anunţat în mod oficial. În momentul de faţă, construcţiile nu au ajuns nici măcar la 50%, iar un termen realist de finalizare nu poate fi înaintat.

În anul 2016, fostul primar al Constanţei Decebal Făgădău şi CNI (Compania Naţională de Investiţii) anunţau că la malul mării se va construi o Sală Polivalentă cu 5.000 de locuri. Abia după doi ani, pe 17 decembrie 2018, CNI semnează contractul privind proiectarea şi execuţia lucrărilor cu Asocierea SC Euromateria SRL, SC Aduro Impex SRL, Conpact Scarl – Delta Con SRL şi Research ConsorzioStabile S.C. ARL.

Termenul de finalizare a Sălii Polivalente, anunţat atunci, era de 27 de luni, adică mijlocul lui 2021.

Într-un răspuns trimis de CNI ziarului „Adevărul” se arată că lucrările au ajuns la 46%, iar termenul de finalizare ar fi data de 14 septembrie 2022, un termen greu de luat în calcul ţinând cont de ritmul în care se desfăşoară şantierul.”

Citește articolul integral: Cât de greu se construieşte Sala Polivalentă din Constanţa. Trebuia să fie gata anul trecut, abia este la 46%

Alte articole